Ontdek alles over de Mitsubishi Electric airco

Hoewel de naam het niet meteen doet vermoeden, kunnen warmtepompen van Mitsubishi Electric ook perfect je huis afkoelen of ventileren. Lucht-lucht warmtepompen zorgen het hele jaar door voor een aangename binnentemperatuur. Ze bieden verwarming én een zuinige airco in één toestel!

Heb je thuis één of meerdere ruimtes waar het soms te warm wordt in de zomer? De slaapkamer, living of keuken? Dan vind je bij Mitsubishi Electric de oplossing om deze aangenaam koel te houden. Een lucht-lucht warmtepomp kan immers ook als energiezuinige airco gebruikt worden. Beschouw het als een airco met buitenunit.

Hoe werkt een Mitsubishi Electric airco?

De lucht-lucht warmtepompen van Mitsubishi Electric halen de (gratis) energie uit de buitenlucht om lucht te verwarmen en die dan in de woning te verspreiden. Door de werking om te draaien – de warmte uit de binnenlucht te halen via de binnenunit en naar buiten af te voeren via de buitenunit – kan zo’n Mitsubishi Electric airco je huis koel houden op een efficiënte en milieuvriendelijke manier.

Er is een airco met warmtepomp voor elke woning

Wil je een airco installeren in een bestaande woning of een nieuwbouw? Geen probleem. De airco’s of lucht-lucht warmtepompen van Mitsubishi Electric kunnen overal snel geïnstalleerd worden. In het Mitsubishi Electric airco gamma heb je daarbij de keuze uit wand-, vloer- en plafondunits in verschillende modellen en kleuren. Er is bovendien een Mitsubishi Electric airco voor ieders budget.

Opbouw of inbouw. Na installatie van een airco met buitenunit werkt het toestel fluisterstil. Zo geniet je in alle rust van een heerlijke koelte op warme zomerdagen. Je kan trouwens ook kiezen om één ruimte of je hele huis van airconditioning te voorzien. Handig.

Benieuwd hoe onze airco’s je huis afkoelen en je de nodige zomerse verfrissing bezorgen?

Vraag het aan je Mitsubishi Electric expert! 

Contact