CASHBACK ACTIE

Geniet van een EXTRA besparing

Ontdek alle voordelen van de warmtepomp.

Koop tussen 15 februari en 30 juni 2021 één van de onderstaande Mitsubishi Electric warmtepompen en ontvang:
€ 120 tot € 360 per Ecodan buitenunit
Bij plaatsing van een Ecodan lucht/water of water/water systeem
€ 50 per binnenunit op multisplit
Bij plaatsing van een MXZ-F lucht/lucht multisplit buitenunit op R32

Actievoorwaarden

Actie geldig voor bestellingen bij Mitsubishi Electric Belgium tussen 15/02/2021 en 30/06/2021. De installatie bij de eindklant moet gebeuren vóór 31/10/2021. De korting wordt eenmalig per klant toegekend. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of acties.

De actie loopt van 15/02/2021 tot 30/06/2021 of zolang de voorraad strekt. Zend het formulier voor 31/10/2021 in, samen met uw aankoopfactuur. Of download de bon en stuur die per post naar: Mitsubishi Electric Belgium, Cashbackactie 2021, Autobaan 2, 8210 Loppem. Slechts na levering in België of het Groothertogdom Luxemburg, na tijdige ontvangst van alle geldige documenten en na controle van de ingevulde gegevens, zal de terugbetaling binnen de 2 maanden rechtstreeks op het opgegeven bankrekeningnummer gebeuren.

Mitsubishi Electric toestellen worden enkel verkocht via en geplaatst door erkende installateurs. Toestellen die online aangekocht worden of die door de installateur niet bij Mitsubishi Electric België worden aangekocht, komen niet in aanmerking voor deze cashback actie.

Wat heb je nodig?

  • Jouw bankgegevens
  • De datum van de bestelling bij Mitsubishi Electric (via de installateur)
  • Het opdrachtnummer (via de installateur)
  • Een scan van de aankoopfactuur

Indien de gevraagde gegevens niet volledig zijn ingevuld, kunnen wij de aanvraag tot cashback niet aanvaarden. Voor bijkomende inlichtingen, bel +32 50 40 48 48.

Gegevens van de eindklant

Let op! Aanvragen zijn enkel geldig met een geldige aankoopfactuur!
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png pdf.

Gegevens van de installateur

Model buitenunit
BuitenunitSerienummer
MXZ-*F*VF (€ 50 / binnenunit)
Model binnenunitSerienummer

Mitsubishi Electric Belgium werkt conform de General Data Protection Regulation. De hier verstrekte gegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de terugbetalingen in het kader van de Cashbackactie 2021.