Over Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric zorgt voor het klimaat, zowel binnen- als buitenshuis. Wij zijn een toonaangevend bedrijf met meer dan 95 jaar expertise waarvan 25 jaar ervaring in België. We hebben een uitgebreid aanbod van kwaliteitsvolle warmtepompen, airconditioning- en ventilatiesystemen.

Ons netwerk bestaat uit meer dan 1000 erkende installateurs, waardoor je kan rekenen op permanente, logistieke, commerciële en technische ondersteuning. Alle erkende installateurs kunnen bij ons terecht voor gratis opleidingen en vormingsdagen, waardoor we zowel op vlak van materialen als de montage kwaliteit kunnen bieden.

Voor studiebureaus, architecten, energieleveranciers, overheidsinstanties, bouwondernemingen en particulieren zijn we een vertrouwenspartner geworden. Dankzij deze samenwerking komen we zowel technisch als budgettair altijd tot een evenwichtige oplossing. Ons ervaren team van specialisten helpt jou graag bij je keuze voor een klimaatvriendelijke en energiebesparende oplossing in jouw huis, winkel of bedrijf.

Dankzij ons ruim aanbod in technische oplossingen, garanderen we steeds de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

Benieuwd wat Mitsubishi Electric te bieden heeft?

Vrijblijvend advies